دستور غذا برای 4 نفر – هر نفر نصف فنجان
مواد لازم :
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
نصف قاشق روغ زیتون
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کباب شده
یک عدد کدوحلوایی کباب شده – ورقه ورقه شده با ضخامت نیم سانتی متر
یک فنجان قارچ کباب شده – شسته شده ، قسمت ساقه آنراجدا کنید
سس بالزامیک
یک فنجان گندم پخته شده
یک عدد لیموی تازه- برای مزه دار کردن
یک قاشق چای خوری ریحان تازه – خرد شده
یک قاشق چایخوری جعفری تازه- خرد شده
طرز تهیه: پیاز را از وسط به دو نیم کرده لایه های خارجی هر دو تکه را جدا کرده هر کدام از لایه ها را به سه قسمت برش داده و لایه های داخلی پیاز را برای قرار دادن در کنار ظرف نگه دارید. قارچها و کدو حلوایی ورقه شده را داخل یک ظرف ریخته و یک گوشه نگه دارید. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی ریخته و پیازهای خرد شده را روی حرارت ملایم سرخ کنید و کمی که نرم شد تابه را از روی حرارت بردارید. ورقه های پیاز، کدو و قارچ ها را کباب کرده مواظب باشید که نسوزند. پیاز ها و کدوهای کباب شده را نگینی خرد کرده ولی قارچها را کمی درشت تر خرد کنید. کلیه سبزیجات کبابی را همراه با گندم داخل یک دیگ کوچک ریخته باهم مخلوط و گرم کنید. ظرف را از روی گاز برداشته و کمی آب لیمو و سبزیجات معطر به آن اضافه نمایید. غذای شما اکنون آماده است.
مواد لازم برای سس بالزامیک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
1 قاشق چای خوری خردل
2قاشق چای خوری جعفری خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر خرد شده
دستور تهیه:کلیه مواد را داخل یک ظرف کوچک ریخته و به آرامی به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
کباب کردن فلفل دلمه ای: فلفل را به چهار قسمت برش دهید ، دانه های آنرا همراه با ساقه و سفیدی داخل آن جدا کرده و سپس قسمت پوسته فلفل را روی حرارت نگه دارید تا کمی پف کرده و سیاه شود. فلفل ها را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده و اجازه دهید خنک شود. بعد از اینکه خنک شد، از پلاستیک خارج کرده و پوسته های سیاه آنرا بگیرید و خرد کنید.
ارزش غذایی هر وعده
کالری :220
چربی اشباع شده:1.5 گرم
سدیم :30 میلی گرم
فیبر:4 گرم
قند:10 گرم
کلسترول:0
کربوهیدرات: 26 گرم
منبع : آلامتو