آخرین خبرها

طرز تهیه ی برشت سرد لهستانی

427748 311 300x300 - طرز تهیه ی برشت سرد لهستانی

مواد لازم:

چغندر 6 عدد
پياز 2 فنجان
آب 1.5 ليتر
خامه ترش 1 فنجان
كاهو 250 گرم
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري
سركه 2 قاشق مرباخوري
شكر 2 قاشق مرباخوري
سيب زميني 3 عدد
تخم مرغ پخته 2 عدد
نمك 1.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

چغندر خرد کرده ، پياز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در يک تابه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود.

آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، کاهو و تخم مرغ را بريزيد و در يخچال بگذاريد. موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد کرده و يا شبت خرد کرده بريزيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *