آخرین خبرها

طرز تهیه ی جوجه کباب هندی

371125 693 300x2561 300x256 - طرز تهیه ی جوجه کباب هندی

مواد لازم (چهار نفر)

• ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع

• ۲۰۰ گرم ماست

• ۵ حبه سیر رنده شده

• ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز

• ۱۰۰ گرم خامه سفت

• ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

• یک قاشق چایخوری دم‌کرده زعفران

• یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

• دو قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق غذاخوری ماسالا

روش تهیه

1. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *