آخرین خبرها

طرز تهیه ی خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون

444561 592 300x225 - طرز تهیه ی خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون

چی لازم دارم؟

گوجه‌فرنگي پوره شده و بي‌آب: یک پيمانه
زيتون سياه بدون هسته و نصف شده: يك‌سوم پيمانه
روغن زيتون مخصوص سرخ‌كردني: یک قاشق سوپ خوري
آب مرغ: يك‌دوم پيمانه
سركه سيب: يك‌دوم پيمانه
نمك: یک قاشق چاي‌خوري
فلفل سياه: به ميزان دلخواه
ران مرغ: هشت عدد
ريحان خرد شده: يك‌سوم پيمانه
سير: 12 حبه
پياز خرد شده: یک عدد
رزماري خرد شده: دو قاشق چاي‌خوري تازه يا سه‌چهارم قاشق چاي‌خوري خشك شده

چطور بپزم؟

1. در يك تابه، روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. يك‌دوم قاشق چاي‌خوري نمك و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري فلفل سياه را روي مرغ بريزيد و آن را در تابه به مدت هشت دقيقه سرخ كنيد تا طلايي شود سپس مرغ‌ها را از تابه خارج كنيد و حرارت را كاهش دهيد. پياز و سير را در تابه بريزيد و براي پنج دقيقه سرخ كنيد تا پياز نرم شود. رزماري و سركه سيب را اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد؛ آنقدر كه مقدار سركه به يك‌چهارم پيمانه برسد.

2. آب مرغ، گوجه‌فرنگي، مرغ، زيتون و باقي‌مانده نمك را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا براي 20 تا 25 دقيقه بجوشد. پس از پخت مرغ، سيرها را در غذا با چنگال له كنيد و يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري فلفل سياه و ريحان به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه غذا يك جوش خورد، آن را از روي حرارت برداشته و سرو كنيد.

فوت كوزه‌گري

در صورت تمايل مي‌توانيد ميزان آب مرغ را دو برابر كرده و آن را مانند خورش با برنج سرو كنيد. همچنين مي‌توانيد براي خوش‌‌رنگ شدن خوراك به ازاي هر فنجان گوجه‌فرنگي يك‌دوم قاشق سوپ‌خوري رب نيز به آن اضافه كنيد. اگر هم زيتون شور بود از دو ساعت قبل آن را در مقداري آب سرد ريخته و اجازه دهيد شوري آن گرفته شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *