خوراک هندی با گلکلم
به نقل از مجله آشپزی؛ امروز یک غذای هندی جدید را در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان تدارک دیدهایم ، پس اگر از غذاهای تند خوشتان میآید با ما همراه شوید.
مواد لازم:
۱ عدد کلگلم بزرگ
۴ قاشق سوپخوری روغن نباتی
½ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
۲ عدد گوجهفرنگی رنده شده و تفت داده شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۳ قاشق چایخوری ادویهی هندی garam masala (اختیاری)
نمک جهت مزهدار کردن
½ کاهو
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت ( ۱۷۵ درجهی سانتی گراد) گرم نمائید. کلم را برش زده و ساقهاش را از آن جدا کنید و تمام گل کلمها را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.
۲ قاشق سوپخوری روغن و زردچوبه را درون ماهیتابهای کوچک بریزید. با قلموی مخصوص آشپزی مخلوط زردچوبه و روغن را روی گلکلمها بمالید.
اجازه دهید گلکلمها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
مادامی که گلکلمها میپزند، ۲ قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را در ماهیتابهای دیگر گرم نمائید، پیاز خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آنها کمی طلایی شوند. گوجهی رنده شده و تفت داده شده، پودرسیر، ادویهی هندی garam masala و نمک را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و قوام بیایند.
برگهای کاهو را درون بشقابی که میخواهید غذا را سرو کنید، بچینید. گلکلمها را روی برگهای کاهو بگذارید. عصارهی گوجه و زردچوبه را روی گلکلمها بریزید و گرم سرو کنید.
منبع : آلامتو