آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

417054 299 300x193 - طرز تهیه ی خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

مواد لازم:

برای 4 نفر

آبلیمو به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
پیاز 2قاشق غذاخوری (ریز و سرخ شده با كره)
كره 2قاشق غذاخوری (آب شده)
شیر 2سوم لیوان
آرد 1قاشق غذاخوری
مرغ 600گرم (فیله شده)
قارچ 400گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا فیله های مرغ را آغشته به نمك،‌ كره،آبلیمو و كمی آب‌زعفران كنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه با قدرت حداكثر 100 % در دستگاه مایكروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول كره را اضافه كرده و بعد فیله ها را سرخ كنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و كاملا تفت دهید.

2. سپس نصف لیوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقیقه قدرت 100% حداكثر در مایكروویو بگذارید یا آنكه نیم ساعت روی گاز بپزید.

3. بعد آرد را در شیر سرد حل كرده و به همراه آب‌لیمو به غذا اضافه كنید و ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت حداكثر 100% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی كه مطمئن شوید مرغ شما كاملا پخته شده است.

4. در این فاصله یك‌بار آن را هم بزنید 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در 1 دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنید.

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

نكات:

1. زمان ریختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.
2. بهتر است این خورش در فر یا مایكروویو تهیه شود.
3. موقع سرو غذا به خورش كمی آبلیمو اضافه كنید.
4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه كردن كمی با آبلیموی داغ تفت دهید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *