آخرین خبرها

طرز تهیه ی دلمه‌کاهوپیچ با سیب‌زمینی تنوری

 

386154 574 300x276 - طرز تهیه ی دلمه‌کاهوپیچ با سیب‌زمینی تنوری

 

 

مواد لازم

گوشت گوسفند: 300 گرم چرخ کرده
سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
پیاز: يك عدد
سیر: 4 حبه، ساطوري‌شده
زیره: نصف قاشق غذاخوری، خرد شده
نعناع: یک قاشق چای‌خوری
کاهوپیچ: يك عدد
فلفل دلمه‌ای: 2 عدد، نگيني‌شده
گوجه‌فرنگی: يك عدد
نمک، فلفل و آويشن: به میزان لازم
روغن زیتون: 8 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. پیش از هرچیز سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آنها را با پوست از وسط نصف کنید. سپس با یک قلم‌موي کوچک، روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها بماليد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و آنها را درون سینی چرب شده فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها مغز پخت شود. برای این منظور 20 تا 30 دقیقه زمان کافی است.

2. سپس روغن زیتون باقیمانده را درون تابه بریزید و پیاز و فلفل نگینی‌شده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده و سیر ساطوری شده را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید رنگ گوشت‌ تغییر کند. بعد از 4 دقیقه زیره پودر شده را به گوشت‌ها اضافه کرده و در آخرین مرحله گوجه‌فرنگی نگینی شده و آویشن را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و طعم‌دار شود.

3. در آخرین مرحله برگ‌های کاهوپیچ را جدا کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس از مایه تهیه شده درون هر یک از برگ‌ها بریزيد و برای هر نفر 2 تا 3 دلمه سرو کنید. می‌توانید در کنار این دلمه‌ها از سیب‌زمینی‌های تنوری هم استفاده کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *