آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد بادام زمینی

488233 786 300x237 - طرز تهیه ی سالاد بادام زمینی

مواد لازم

200 گرم پاستا شکلی
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
3 تا 5 قاشق سوپخوری سرکه
نصف پیمانه خامه
نصف پیمانه سس مایونز
نمک
100 گرم دانه آفتابگردان
100 گرم بادام زمینی نمکی
یک پیمانه گردو (خردشده
1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده
نصف قوطی کنسرو ذرت
نصف قوطی کنسرو نخودسبز

طرز تهیه

1. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.

2. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.

3. دانه آفتابگردان، بادام‌زمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

4. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *