آخرین خبرها

طرز تهیه ی لواشک آلو

58y6t2bg0rwzvcdh4xm 300x300 - طرز تهیه ی لواشک آلو

مواد لازم:

میوه آلو یا گوجه سبز یا زرد آلو یا آلبالو (هر کدام که طعمش را می پسندید)  دو کیلو گرم
آب به مقدار لازم
شکر به میزان ذائقه
ادویه مثل هل ، جوز  یا دارچین (اگر تمایل داشته باشید.)

طرز تهیه:

1. در این دستور ما میوه تابستانی آلو سیاه را انتخاب می کنیم.شما می توانید از هر نوع میوه دلخواه استفاده کنید.

2. بهتر است میوه هایی که انتخاب می کنید نرم باشند.

3. آلوها را بشویید. قسمت های زائد آنرا جدا کنید و دور بریزید.

4. یک قابلمه بردارید و آلوها را در آن بریزید.آب را روی آلوها ریخته ، تا آب آلوها را فرا بگیرد.

5. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.

6. حرارت را کم کرده و اجازه دهید میوه در آب جوش آنقدر بجوشد تا له شده و هسته های آن بیرون بزند یا با قاشق به را حتی بیرون بیاید.

7. در این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد درون آنرا درون یک صافی می ریزیمو هسته و گوست میوه را با یک قاشق جدا می کنیم.

8. به جز ، هسته و پوست میوه ، هر آنچه را که باقی می ماند چه موادی که در صافی باقی مانده و چه موادی را که از صافی عبور کرده اند را دوباره درون قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آرام آرام بپزد و غلیظ شود.

9. به میزان ذائقه خود داخل مواد شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم.

10. داخل یک سینی فلزی را نایلون می کشیم.می توانید این کار را انجام نداده و به جای آن ، کف یک سینی فلزی را با روغن مایع کاملا چرب کنید.

11. بعد از اینک مواد غلیظ شد آنرا در سینی بریزید و با پشت چرب یک کفگیر آنرا در سینی پهن کنید.

12. ضخامت لواشک را خودتان تایین میکنید.اما اگر کلفت باشد دیرتر آماده مصرف میشود.

13. وقتی مواد را روی سینی پهن کردید .سینی را در مقابل نور آفتاب قرار دهید.

14. چند ساعت بعد ، روی لواشک را نایلون بیندازید.

15. سپس یک تا دو روز کامل سینی را در معرض نور آفتاب قرار دهید و بعد این زمان  لواشک ها آماده اند.

16. آنها را با یک چاقوی تیز برش بزنید و میل کنید.

منبع :پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *