آخرین خبرها

طرز تهیه ی موس سمنو

 

491152 222 300x227 - طرز تهیه ی موس سمنو

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر: 150 گرم
خامه فرم‌گرفته: 200 گرم
سمنو: 400 گرم
ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد: یک‌سوم لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

2. برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زرده‌ها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.

3. در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرم‌گرفته را با زرده‌های تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب‌جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط می‌کنیم و داخل قالب یا قالب‌های کوچک موردنظر می‌ریزیم.

4. بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی می‌توانیم آن را تزئین کنیم.

5. من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کرده‌ام.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *