مواد لازم:
یک کنسرو لوبیای 450 گرمی (بدون قارچ)
یک کنسرو درت 450 گرمی ذرت
یک پیمانه باقالی پوست کنده (یک استکان)
یک عدد فلفل دلمه ای رنگی متوسط
یک عدد پیاز قرمر کوچک
یک سوم پیمانه گیشنیز خرد شده
مقداری فلفل تند در صورت تمایل (یا ترشی فلفل)
چند عدد گوجه گیلاسی برای زیبایی بیشتر سالاد
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
1 قاشق غذا خوری عسل (این عسل راز اینه که بعدش به خاطر باقالی ها سردی نکنید)
مقداری روغن زیتون
مقداری زیره (برای گرم تر شدن مزه غذا)
مقداری نمک ( مقداری حدود یک چهارم قاشق چای خوری منظورم بوده)
طرز تهیه:
بسیار راحت لوبیا و ذرت را آبکش کنید. سپس مواد را نگینی خرد کنید و با هم مخلوط کنید. برای دوستانی که رژیم دارند روزی بیش از یک فنجان خوردن این سالاد توصیه نمی شود چون این سالاد دارای کالری متوسط است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. در صورت تمایل مقداری کشمش را به جای عسل می توانید جایگزین کنید.