آخرین خبرها

سالاد مکزیکی با لوبیا قرمز

فصل بهار فصل لوبیا سبز و باقالی هست. به دلیل تنوع کم غذاهای متداول ما ایرانی ها معمولا با باقالی سه یا چهار غذا پخته می شود. در این پست یک سالاد بسیار مقوی که به عنوان شام یا یک عصرانه کامل قابل جایگزینی هست رو می خوام آموزش بدم. دو ویژگی مهم این غذا زمان بسیار برای آماده سازی هست که با 10 دقیقه زمان پخت جزء غذای های سریع طبقه بندی می شود و این سالاد برای کسانی که نگران وزنشون هستند و رژیم های لاغری دارند و دنبال یک طعم متفاو هستند بسیار مفیده. باقی در ادامه مطلب…
قرمز - سالاد مکزیکی با لوبیا قرمزمواد لازم:

یک کنسرو لوبیای 450 گرمی (بدون قارچ)

یک کنسرو درت 450 گرمی ذرت

یک پیمانه باقالی پوست کنده (یک استکان)

یک عدد فلفل دلمه ای رنگی متوسط

یک عدد پیاز قرمر کوچک

یک سوم پیمانه گیشنیز خرد شده

مقداری فلفل تند در صورت تمایل (یا ترشی فلفل)

چند عدد گوجه گیلاسی برای زیبایی بیشتر سالاد

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذا خوری عسل (این عسل راز اینه که بعدش به خاطر باقالی ها سردی نکنید)

مقداری روغن زیتون

مقداری زیره (برای گرم تر شدن مزه غذا)

مقداری نمک ( مقداری حدود یک چهارم قاشق چای خوری منظورم بوده)

طرز تهیه:

بسیار راحت لوبیا و ذرت را آبکش کنید. سپس مواد را نگینی خرد کنید و با هم مخلوط کنید. برای دوستانی که رژیم دارند روزی بیش از یک فنجان خوردن این سالاد توصیه نمی شود چون این سالاد دارای کالری متوسط است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. در صورت تمایل مقداری کشمش را به جای عسل می توانید جایگزین کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی نرگس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *