آخرین خبرها

طرز تهیه ی میسو کارامل

a256432110364102a 300x200 - طرز تهیه ی میسو کارامل

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکر سفید
¾ پیمانه
100 گرم / 394 کالری
آب
¼ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
خامه چرب
نصف پیمانه
100 گرم / 259 کالری
میسو (خمیر سویا)
دو قاشق غذاخوری
نامشخص

روش تهیه میسو کارامل :

*. در قابلمه روی حرارت ملایم، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون اینکه آنها را هم بزنید، بگذارید بجوشند. با قلم موی خیس آنها را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. هنگامی که شکر سفت و طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید.هنگامی که کارامل خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. سپس آنها را هم بزنید و با یکدیگر مخلوط کنید. هر زمان که احساس کردید کارامل در حال سفت شدن است، دوباره خامه سرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه مواد مخلوط شدند.

*. آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کارامل آب شود. در این مرحله، میسو را اضافه کنید.پس از خنک شدن، مواد را درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.سس را دوباره به مدت 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی بستنی یا کیک مورد علاقه خود بریزید و سرو کنید.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *