آخرین خبرها

غذای بسیار بسیار مقوی و خوشمزه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

yiwjqed89aq2wh37wi3 300x233 - غذای بسیار بسیار مقوی و خوشمزه ماهی شکم پر

● مواد لازم :

▪ ماهی ۱ عدد
▪ گشنیز ۲۵۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر ۲ حبه
▪ تمبرهندی به میزان لازم
▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
▪ زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

● طرزتهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده، داخل ماهی را خالی و مقداری نمک می زنیم ( به مدت نیم ساعت ) کاملا شسته و با دستمال خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده کرده با مقداری روغن، زردچوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده و درصورت تمایل مقدار کمی هکم شوید به آن اضافه و می گذاریم کاملا سرخ شود البته درب ظرف را می بندیم بعد از ۱۰ دقیقه آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق برداشته و درداخل شکم ماهی قرار می دهیم، ماهی را با نخ یا خلال دندان بسته و درمقداری آرد و زردچوبه قرار می دهیم یا روی سطح ماهی می پاشیم سپس در ماهیتابه سرخ می کنیم بجای تمبرهندی می توان از آبلیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. به جای گشنیز و سیر می توانیم از پیازداغ و گردو استفاده کنیم.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *