آخرین خبرها

طرز تهیه ی ناگت جوجه با پنیر پارمزان

532402 647 300x300 - طرز تهیه ی ناگت جوجه با پنیر پارمزان

مواد لازم:

سیر له شده یک قاشق چای خوری
کره ذوب شده یک دوم فنجان
خرده نان یک فنجان
پنیر پارمزان یک سوم فنجان
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک یک چهارم چای خوری
پودر سیر یک چهارم چای خوری
فلفل یک هشتم چای خوری
جوجه یک کیلو خرد شده و بدون استخوان
ادویه ایتالیایی به مقدار ناچیز

ناگت جوجه با پنیر پارمزان

طرز تهیه:

1. فر را روی 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. تکه های جوجه را با یک حوله تمیز خشک کنید.

3. در یک کاسه کوچک، سیر له شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

4. در کاسه دیگری، خرده های نان را با پنیر پارمزان، جعفری خرد شده، نمک و پودر سیر مخلوط کنید.

5. دانه به دانه، تکه های جوجه خشک شده را در مخلوط سیر و کره فرو ببریدو سپس در ترکیب خرده نان و پنیر بغلتانیدتا همه قسمت های مرغ را بپوشاند.

6. دقت کنید که کره سفت و غلیظ نشده باشد. در این صورت باید دوباره آنرا روی حرارت قرار دهید.

7. سینی پخت را کاغذ روغنی بکشید و سینی مشبک را روی آن قرار دهید.

8. تکه های جوجه را روی سینی مشبک قرا دهیدو یکبار دیگر آنها را با ترکیب کره و سیر آغشته کنید.

9. به مدت 15 تا 20 دقیقه آنها را در فر قرار دهید تا جوجه ها بپزندو رنگ آنها طلایی شود.سپس آنها را از فربیرون آورید و با سس مورد علاقه میل کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *