آخرین خبرها

طرز تهیه ی خوراک آلو سیاه

files recipes shutterstock 103582799cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4 200x300 - طرز تهیه ی خوراک آلو سیاه

4 30 دقیقه 210 دقیقه

مواد لازم
پیاز (نگینی خردشده)1 عدد
کره50 گرم
روغن زیتون40 میلی لیتر
سیر (کوبیده شده)3 حبه
گوشت بره (خردشده)500 گرم
زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چای خوری
زردچوبه (پودرشده)2/1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودرشده)1 قاشق چای خوری
چوب دارچین1 تکه
استاک گوشت 1 لیتر
گشنیز (پاک و خردشده)30 گرم
آلو سیاه (شسته شده)200 گرم
عسل1 قاشق سوپ خوری
شکر (نرم و دانه ریز)1 قاشق سوپ خوری
زعفران 2 قاشق سوپ خوری
دارچین (پودرشده)1 قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
کنجد2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه
1. پیاز را در قابلمه ای حاوی کره و روغن زیتون، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر را به همراه گوشت به قابلمه افزوده و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود، سپس زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
2. استاک گوشت را به همراه گشنیز به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا گوشت به مدت سه ساعت بپزد، طوری که پس از پخت، 2/1 پیمانه از آبِ خوراک باقی بماند. آبِ باقی مانده را کنار بگذارید. چوب دارچین را نیز از قابلمه خارج کنید؛
3. آلو سیاه را در ظرفی حاوی 500 میلی لیتر آبِ جوش ریخته و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، سپس آن را آبکش کنید؛
4. عسل را به همراه شکر، زعفران، پودر دارچین، آلوی پخته و آبکش شده، آبِ گوشتی که کنار گذاشته بودید و مقداری نمک در قابلمه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. پس از این مدت، گوشت پخته شده را در ظرف موردنظر ریخته، سس آلو را به همراه کنجد روی آن بریزید و سرو کنید.
جایگزین
در صورت عدم دسترسی به استاک گوشت، می توانید از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید.

منبع : ساناز سانیا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *