آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی خرمالو

طرز تهیه ترشی خرمالو : مواد اولیه و طرز تهیه ترشی خرمالو که ترشی ای مخصوص فصل زمستان می باشد را در این مطلب گنجانده ایم .

2013113224141a2 - طرز تهیه ترشی خرمالو
طرز تهیه ترشی خرمالو

طرز تهیه ترشی خرمالو

خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است.

هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است.

 مواد اولیه ترشی خرمالو

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد : هر کدام هشت عدد

جوز هندی درسته : یک عدد

سرکه سفید و نمک : به میزان لازم

زنجبیل تازه : کوچک چهار تکه

خلال شیرین شده پرتقال : سه قاشق غذاخوری

روش تهیه طرز تهیه ترشی خرمالو

سرکه را در ظرفی ریخته و می گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد.

سپس از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می شود.

خرمالوها را شسته و می گذاریم تا خشک شود.

به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می کنیم.

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز می گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.

در شیشه را می بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.

 منبع :

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *