آخرین خبرها

طرز تهیه ی پارفه کارامل

430242 729 230x300 - طرز تهیه ی پارفه کارامل

پارفه کارامل

مواد لازم:

خامه فرم گرفته: 400 گرم
ژلاتین: 10ورق
وانیل كاراملی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
شیر: 150 میلی‌لیتر
سیروپ كارامل: 100 میلی‌لیتر
شكر: 250 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.

2. سپس مقدار خیلی كمی آب جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

3. در مرحله بعد شكر را با مقدار خیلی كمی آب روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا كارامل شود. شیر را جوش به همراه وانیل می‌آوریم و به كارامل اضافه می‌كنیم. وقتی جوشید و یكدست شد از صافی رد می‌كنیم.

4. حالا ژلاتین، كارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. سپس برگردانده و تزیین می‌كنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *