آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاپ‌کیک وانیلی

 

387551 410 300x248 - طرز تهیه ی پاپ‌کیک وانیلی

 

مواد لازم

آرد: 150 گرم
کره: 90 گرم
شکر سفید:90گرم
تخم‌مرغ:2عدد
پنیرخامه‌ای:60 گرم
بادام خرد شده: 50 گرم
پودر بیسکویت: 50 گرم
آب گرم: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهيه:

1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. وانیل و سپس تخم‌مرغ‌ها را با 15 ثانیه فاصله اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

2. کلا این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر و پودر بیسکویت و بادام مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه می‌ریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شود.

3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ‌کیک ریخته و40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. روی پاپ‌کیک‌ها را می‌توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکرهای رنگی تزیین کنیم. برای این کار از قالب فلزی پاتیسه استفاده کرده ام که می توانید از فروشگاه های معتبر لوازم قنادی آن را تهیه کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *