مواد لازم:
کدو ۳عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یک قاشق
زعفران نوک قاشق چای خوری
دارچین نوک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
کدوها را شسته و بعد از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند. سپس آرد، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. آرد باعث می شود که آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده و کوکو شل نشود. حالا کدو را با این مواد مخلوط کنید و در تابه گردی که داخل آن روغن ریخته اید و آن را گرم کرده اید، بریزید. می توانید در این مرحله کمی شوید خشک هم به مواد اضافه کنید. در این صورت رنگ کوکوی شما سبزتر خواهد شد و عطر بهتری می گیرد.
بعد از آن که تابه را روی گاز گذاشتید، شعله را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده و سپس کم کنید، در ظرف را بگذارید تا کدوبپزد و کوکو شکل خود را پیدا کند. حالا آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف دیگر را هم در روغن سرخ کنید. در این مرحله نباید در ظرف را روی آن بگذارید تا کوکو تردتر و برشته تر شود.
کوکو کدو و بادمجان
طرز تهیه کوکوی کدو
مواد لازم برای 2 نفر:
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
کدو متوسط:2 عدد
بادمجان متوسط : 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن برای سرخ کردن
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
سیب زمینی رو آب پز کنید
بادمجان و کدو رو هم پوست گرفته و ریز خرد کنید و توی یه قابلمه با کمی روغن با حرارت کم بذارید سرخ بشن
هر چند دقیقه همشون بزنید که یکدست سرخ بشن و کم کم نرم بشن
سیب زمینی پخته رو پوست گرفته و خوب له کنید و بادمجان و کدوی سرخ شده و له شده رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید
نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغها رو هم اضافه کنید
مایه ای که به دست میاد نه سفت هست نه خیلی شل
از این مایه با قاشق در روغن داغ ریخته و کمی صاف کنید و دو طرفشو سرخ کنید
میتونید مایه رو در قیف ریخته و در روغن حلقه ای ریخته و سرخ کنید
دقت داشته باشید یه طرفش خوب سرخ بشه بعد طرف دیگه رو سرخ کنید وگرنه احتمال وا رفتنش زیاد میشه
حرارت رو متوسط بذارید که زود نسوزن
نکته:میتونید فقط بادمجان یا کدو در کوکو بریزید و میتونید نصف لیوان پنیر پیتزا هم اضافه کنید
امیدواریم با تهیه این کوکوی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
منبع : آکا ایران