آخرین خبرها

طرز تهیه ی پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

401847 199 300x233 - طرز تهیه ی پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

مواد لازم

• آرد گندم نصف پیمانه

• شیر یک لیتر

• آب ‌مرغ شش پیمانه

• قرص عصاره مرغ یک عدد

• قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم

• آب چهار پیمانه

• خامه ۱۰۰ گرم

• پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه

• نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری

• کره ۲۵ گرم

• آبلیمو

طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.

2. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.

منبع : برترین ها

3/5 - (2 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *