آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلو زعفراني

32up59fevyxs6ncsr4g1 225x300 - طرز تهیه ی پلو زعفراني
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-04-20 06:26:27Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

مواد لازم برای 6 نفر
1 عدد مرغ
5 پيمانه برنج
2 /1 پيمانه زعفران دم‌کرده
1 ق‌ چ  زيره و ميخك
1 عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
2 عدد پياز نگینی خرد شده
2 حبه سير نگینی خرد شده
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

1.   مرغ را با يك عدد پياز نگيني شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذاريد تا  بپزد.

2. برنج را خيس كنيد.

3. در قابلمه مناسبي يك پياز را نگيني خرد كنيد و با زردچوبه تفت دهيد.

4. سيرهای نگيني شده را با زيره و ميخك به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.

5. فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد كنيد و به بقيه موادتان اضافه كنيد.

6. مرغ پخته شده را بدون آب به پياز و سير اضافه كنيد وكمي تفت دهيد.

7. حالا برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايد به موادتان اضافه كنيد.

8. در آخر زعفران، نمك و فلفل را بريزيد. وقتي آب برنج كم شد آن را دم كنيد و بعد از 45 دقيقه از روي حرارت برداريد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *