آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودينگ عسل و برنج

424163 347 229x300 - طرز تهیه ی پودينگ عسل و برنج

سه و يك‌دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *