آخرین خبرها

طرز تهیه ی چیکن کاچی‌تور

 

317581 313 300x225 - طرز تهیه ی چیکن کاچی‌تور

• تعداد: 7 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 45 دقیقه

• خوراک: ایتالیایی

مواد لازم

• نصف پیمانه آرد (60 گرم)

• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 500 گرم فیله مرغ خرد شده

• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده

• یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

• 3 عدد سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• 3 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده

• ¼ پیمانه سرکه بالزامیک

• 1.5 قاشق چایخوری پودر آویشن

• یک پیمانه آب

• دو عدد قرص عصاره مرغ

• 3 قاشق غذاخوری کیپر

• یک بسته فتوچینی (450 گرم)

• 8 پیمانه آب

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ¼ پیمانه برگ ریحان خرد شده

افطاری با برترین‌ها – روز سوم

طرز تهیه

1. آرد و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی فیله‌های مرغ بپاشید تا همه سطح آنها را بپوشاند.

2. روغن گیاهی را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. فیله‌های مرغ را درون آن بیندازید و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. پیش از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

3. در همان تابه، پیاز را تفت دهید تا سبک شوند. سپس فلفل دلمه‌ای، سیر، رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

4. گوجه‌فرنگی خرد شده، سرکه بالزامیک، آویشن، آب و عصاره مرغ را نیز اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 15 دقیقه نیم‌جوش و کمی غلیظ شوند.

5. کیپر و مرغ را به تابه برگردانید و آنها را به مدت 20 دقیقه دیگر بپزید.

6. پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و پس از نرم شدن، با آب سرد آبکش کنید. آنها را درون قابلمه بریزید. روی آنها روغن زیتون بریزید و هم بزنید.

7. پاستای پخته شده را در بشقاب بکشید، روی آن سس بریزید و با برگ های تازه ریحان تزئین کنید.

منبع : برترین

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *