کره بادام زمینی اگر نکُشد، معتاد میکند
بادامزمینی یکی از شناختهشدهترین غذاهایی است که حساسیت به آن کشنده است و حتی ذرهای از آن میتواند واکنش حساسیتزای بسیار خطرناکی در بدن به وجود بیاورد.
حال میخواهیم روش آماده کردن کره بادام زمینی را بگوییم که یکی از بهترین صبحانههای سالم و سریع و خوبوزود در دنیاست. با یک دستگاه مخلوطکن یا آسیاب برقی میتوانید همیشه کره بادامزمینی خانگی خودتان را آماده کنید و از شر شیشههای بازاری با انواع افزودنیها و مواد نگهدارنده مضر، راحت شوید. آماده کردنش درست شبیه کره فندق شکلاتی است.
یک ساندویچ کره بادامزمینی میتواند یک همدم مهربان و خوشمزه و سالم صبحگاهی باشد وقتی خیلی میلی به غذا ندارید، یا از شدت عجله و سرعت زندگی، زمانی برای یک وعده کامل غذایی ندارید. گفته شده همین یک لقمه کره بادامزمینی اول صبح میتواند، احتمال سکته قلبی را کم کند.
کره بادام زمینی اگر نکُشد، معتاد میکند
مواد لازم:
– دو پیمانه بادام زمینی خام و پوستگرفته
– نوک قاشق چایخوری نمک دریا
اگر میخواهید چرب باشد:
– یک تا دو قاشق غذاخوری روغن (روغن بادامزمینی، یا هر نوع دیگری)
اگر میخواهید شیرین یا مزهدار باشد:
– یک تا دو قاشق غذاخوری عسل یا شکلات
روش آمادهکردن:
۱- بهترین مزه را میتوانیم از بادامهای بو داده یا رُستشده بگیریم. وقتی دانههای روغنی را در فر یا ماهیتابه تفت میدهیم، روغنش در میآید و مزهاش آزاد میشود. اینطوری راحتتر هم در آسیاب نرم شده و خوشبوتر هم خواهد شد. برای همین بهتر است دانههای پوستگرفته را روی کاغذ مخصوص در سینی فر بریزیم و حدود ده دقیقه در فر داغ با دمای ۱۷۵ درجه بگذاریم. در این مدت باید بادامها را زیر و رو کنیم تا یکسان طلاییرنگ شوند.
کره بادام زمینی اگر نکُشد، معتاد میکند
۲- وقتی هنوز دانهها گرم هستند، آنها را در آسیاب برقی میریزیم و حدود یک دقیقه روی دور متوسط آنها را خرد میکنیم.
اگر دوست دارید یک جاهایی لذت چشیدن دانههای ریز و درشت بادامها را در کرهتان حس کنید و بیشتر زیر دندان بیاید، در این مرحله سه تا چهار قاشق از دانههای نیمهخرد را بردارید و کنار بگذارید و در آخرین مرحله اضافه کنید.
۳- زمان آسیاب کردن تقریبا ۵-۷ دقیقه است اما بهتر است این زمان را یک دقیقهای کنیم. یعنی هر یک دقیقه دستگاه را خاموش کنیم. یکبار دانههای خُردشده را هم بزنیم و ببینیم که چقدر مانده تا شکل کرهای بگیرد. بعد دوباره دستگاه را یک دقیقه روشن میکنیم تا حدود ۵ دقیقه از چرخش مواد بگذرد. اینطوری از مرحله سخت تا روان شدن یک مایع کرمرنگ را زیرنظر میگیرید.
۴- وقتی که دیگر شکل بادامها از بین رفت و شکل نیمه مایع چربی را به خود گرفت، به اندازه دلخواه کمی نمک و روغن اضافه میکنیم.
کره بادام زمینی اگر نکُشد، معتاد میکند
اگر میخواهید محصول نهایی، شیرین باشد بقیه مواد شیرینکننده و طعمدار را در دستگاه بریزید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود. اگر هم کمی بادام نیمچه خرد و خاکشیر از قبل کنار گذاشتیم، در این مرحله اضافه میکنیم و میگذاریم در دور نهایی چرخش در دستگاه با بقیه دوستان له و لوردهاش، همراه شود.
کره بادامزمینی آماده است. باید در یک ظرف شیشهای پاکیزه و در دار، بریزیم و در یخچال نگهداری کنیم. کَره ما در دمای پایینتر، سفتتر هم میشود و قیافه و کشآمدنش بیشتر شبیه نوع بازاریاش خواهد شد.
منبع : برترین ها