مواد اولیه :
برای 4 نفر
برنج 2پیمانه
مرغ مرغ 300گرم
بادمجان بادمجان 2عدد
پیاز پیاز 1عدد
زرده تخم مرغ 2عدد
زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست 5قاشق سوپخوری
شكر 2قاشق غذاخوری
كره 100گرم
سیب زمینی سیب زمینی 2عدد
زعفران به میزان لازم
بادمجان پلو شیرازی
طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی
طرز تهیه
1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
منبع : برترین ها