آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیر انگور

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.
سایت بریونی:

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
کره 30 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیره انگور 1 لیوان
گردو 1 لیوان خرد شده
ارده 1/2 لیوان
وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

500846 447 300x166 - طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیر انگور

 

طرز تهیه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

2. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

3. مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 – 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه – 1 ساعت قرار می‌دهیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *