آخرین خبرها

طرز تهیه انار بیج

طرز تهیه انار بیج ” انار بیج یک غذای محلی استان گیلان میباشد که بسیار لذیذ است با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آموزش مواد اولیه و طرز تهیه این غذا به نام انار بیج

anarbij - طرز تهیه انار بیج
دستور تهیه انار بیج

مواد لازم برای اناربیج

۱_ مغزگردوى سائیده شده : ۳۵۰ گرم

۲_ سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع :یک کیلو

۳_ گوشت چرخ کرده گوساله: نیم کیلو

۴_ پیاز متوسط : ۱ بونه

۵_ رب انارترش یا آب انار یا آب غوره : به حدى که خورش ترش شود

۶_ نمک و فلفل و زردچوبه :_ به اندازه کافى

طرز تهیه انار بیج

مغزگردو را مثل گردوى خورشت فسنجان می سائیم تا نرم شود. سبزى ها را تمیز نموده و شسته می گذاریم تا آبش برود و بعدا ساطورى ریز خرد نموده با روغن سرخ می کنیم. پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده نموده ونمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم, آنگاه از گوشت چرخ کرده کوفته هاى کوچک , از یک گردو کوچکتر درست می کنیم. سپس گردوى سائیده شده را با سه یا چهار لیوان آب و کمى زردچوبه می گذاریم با حرارت ملایم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, سپس سبزى سرخ کرده را اضافه نموده باز می گذاریم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه کوفته ها را یک یک داخل خورشت که در حال جوشیدن است می اندازیم تا خورشت ازجوش نیفتد و کوفته ها باز نشود. ترشى را اضافه مىکنیم روى آتش ملایم چند جوش دیگر که زد و هنگامى که کوفته ها پخته شد و خورشت جا افتاد برمی داریم. غلظت این خورش مثل فسنجان است و باید کم آب باشد. غذا آماده است .با برنج خوشمزه می شود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *