مواد لازم سوپ تره فرنگیی با سیب زمینی : مواد لازم اندازه مقدار / کالری هویج 2 عدد 100 گرم / 30 کالری پیاز 2 عدد متوسط 100 گرم / 5 کالری سیب زمینی 400 گرم 100 گرم / 93 کالری کرفس شاخه 100 گرم / 13 کالری تره فرنگی 400 گرم 100 گرم / 22 کالری سیر 2 حبه …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی ســوپ مــرغ
مواد لازم سوپ مرغــرغ : مواد لازم اندازه مقدار / کالری ران مرغ یک عدد 100 گرم / 200 کالری برنج 2 قاشق سوپ خوری 100 گرم / 360 کالری هویج یک عدد متوسط 100 گرم / 30 کالری سیب زمینی یک عدد کوچک 100 گرم / 75 کالری جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 25 کالری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک مرغ و بروکلی
مواد لازم خوراک مرغ و بروکلی : مواد لازم اندازه مقدار / کالری فیله مرغ 4 عدد 100 گرم / 200 کالری کلم بروکلی یک عدد متوسط 100 گرم / 100 کالری قارچ 200 گرم 100 گرم / 27 کالری پیازچه 4 ساقه 100 گرم / 3 کالری روغن نباتی یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 900 کالری نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ نودل و سبزی ها با مرغ آسیایی
مواد لازم نودل مرغ : مواد لازم اندازه مقدار / کالری تخم کدوتنبل ، کوکتار و آفتاب گردان یک قاشق غذاخوری نامشخص بادام هندی یک مشت کوچک 100 گرم / 573 کالری فیله مرغ به میزان لازم 100 گرم / 200 کالری فلفل قرمزچیلی یک عدد 100 گرم / 22 کالری عصاره مرغ یک عدد (گالینابلانکا) نامشخص نودل 100 گرم …
بیشتر بخوانید »نحوه چیدمان میز غذا
– صبحانه و میان وعده قبل از ناهار اگر طراحی و تزئینات میزتان درست و زیبا باشد، مهمترین وعده غذایی روز تبدیل به زیباترین وعده هم می شود. 1. مبانی: بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، کاسه، کاسه کوچک، لیوان آب، استکان نعلبکی یا فنجان و قاشق و چنگال و چاقو. 2. با رنگ های مختلف برای ظروف و رومیزی و غیره …
بیشتر بخوانید »آموزش تزئین بادمجان شکم پر
تزیین بادمجان شکم از بادمجان های کوچک برای پیش غذا و از بادمجان های بزرگ برای غذای اصلی استفاده کنید. می توانید داخل آنها را با کوفته میگو، گوشت و سبزیجات یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می رسد پر کنید. برای پختن نیز می توانید آنها را در فر بگذارید یا سرخ کنید. 1. اول دو انتهای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلوی مجلسی
مواد لازم برای 6 نفر: برنج = 8 پیمانه زرشک= 2 لیوان خیس خورده شکر= یک قاشق غذا خوری زعفران آب کرده = 1 استکان روغن= به مقدار لازم کره= 25 گرم خلال بادام و بسته= (در صورت تمایل) جمعا نصف استکان پیاز داغ * = 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه : برنج را با مقدار زیادی نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 نفر: برنج 4 پیمانه لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه شوید خشک 6 قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط یک عدد پودر زعفران یک قاشق چایخوری سر خالی نمک به مقدار لازم زردچوبه یک قاشق چایخوری طرز تهیه: 1 ـ ابتدا برنج را به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چلو دیزی کاشانی
مواد لازم برای شش نفر : برنج 4 پیمانه لوبیای چشم بلبلی 2 پیمانه گوشت بره ( سردست یا ران) نیم کیلو پیاز 2 عدد متوسط زردچوبه سه قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم روغن 100 گرم (نصف لیوان معمولی) (به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هویج پلو با گوشت
مواد لازم برای آشپزی آکا برنج 1000 گرم گوشت بره 1500 گرم هندوانه 1500 گرم شکر 200 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه : برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سماق پلو
مواد لازم برای 2 نفر : برنج 2 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده 1 عدد زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری سماق 2 قاشق غذاخوری روغن به میزان کافی نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو قیسی
مواد لازم : ▪ برنج: دو پیمانه ▪ رشته پلویی: یک پیمانه ▪ کره یا روغن: ۱۵۰ گرم ▪ زعفران: یک دوم لیوان ▪ پیاز سرخ شده: یک عدد متوسط ▪ برگه زردآلو: یک پیمانه ▪ قیسی خیس خورده: به میزان دلخواه ▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی ▪ گوشت پخته: ۲۵۰ گرم ● طرز تهیه: برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین کشمش و لپه سمنان
مواد لازم لپه =200 گرم کشمش= 1.5 فنجان گوشت مرغ= 1200 گرم زعفران= 0.25 فنجان روغن= 0.5 فنجان ماست ساده پر چرب= 1 فنجان زرده تخم مرغ= 3 عدد برنج= 5 فنجان پیاز= 1 عدد زردچوبه= قدری فلفل= قدری نمک= قدری زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد طرز تهیه: ماست آبرفته را با زرده تخم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ
ته چین قارچ و مرغ مواد لازم • دو عدد سینه مرغ متوسط • یک عدد پیاز • 150 گرم قارچ • 3/1 پیمانه زرشک • یک پیمانه ماست • 3 عدد زرده تخممرغ • 3 پیمانه برنج آبکش شده • زعفران دم کرده • روغن به میزان لازم روش تهیه 1. مرغ را با پیاز، نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچین انگشتی
مواد لازم • دو پیمانه برنج • دو عدد تخممرغ • دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک پیمانه ماست چکیده • نمک و فلفل • نصف پیمانه • سینه مرغ پخته و نگینی خردشده روش تهیه 1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمهای آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین مرغ در تابه
مواد لازم • ۱ عدد سینه مرغ • ۲ پیمانه برنج آب کش • ۲ عدد تخم مرغ • دو پیمانه ماست • دو پیمانه آب مرغ • نمک، فلفل و دارچین • ۱ عدد پیاز • زعفران دمکرده • ۵۰ گرم کره • ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع روش تهیه 1. برنج را از چند ساعت قبل با آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موجور غذای ترکیه
مواد لازم * تخم مرغ : 2 عدد * شوید خرد کرده : 4 قاشق غ * کدو متوسط : 2 عدد * پنیر سفید : 150 گرم * روغن : مایع * نمک و فلفل روش تهیه : کدوها را پوست گرفته و بهمراه پنیر و شوید با آکا خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کته ساده
مواد لازم برنج 1000 گرم روغن 150 گرم نمک قدری طرز تهیه : در این کته به ماست و تخم مرغ احتیاجی نداریم و برنج را مطابق دستور کته قالبی تهیه و اماده کرده و در فر یا روی آتش طبخ میکنیم و بعد از تمام شدن آب آن در ظرف را می بندیم و می گذاریم کته دم بکشد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو با قارچ ایتالیا
مواد لازم برنج 750 گرم گوشت مغز ران گوساله 500 گرم فلفل سبز دلمه ای 5 عدد قارچ 500 گرم پیاز سبز 100 گرم روغن 200 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری پیاز داغ عسلی 2 قاشق سوپخوری فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه : گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماش پلو
مواد لازم برای 3 نفر: برنج=375 گرم ماش=150 گرم گوشت=250 گرم روغن=125 گرم پیاز متوسط=2 تا 3 عدد رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری ادویه=1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: برنج را خیس می کنیم.گوشت را به صورت قیمه خرد می کنیم. پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن با حرارت ملایم سرخ می نماییم تا …
بیشتر بخوانید »