مواد لازم
:
▪ برنج: دو پیمانه
▪ رشته پلویی: یک پیمانه
▪ کره یا روغن: ۱۵۰ گرم
▪ زعفران: یک دوم لیوان
▪ پیاز سرخ شده: یک عدد متوسط
▪ برگه زردآلو: یک پیمانه
▪ قیسی خیس خورده: به میزان دلخواه
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
▪ گوشت پخته: ۲۵۰ گرم
● طرز تهیه:
برنج را پس از خیس کردن با مقداری نمک وروغن در آب جوش ریخته، پس از چند جوشرشته پلویی را به برنج اضافه میکنیم و هممیزنیم. پس از مدت زمانی برنج را در آبکشریخته و آبکشی میکنیم، برگه زردآلو و قیسی راکه قبلا خیس کرده بودیم با زعفران و پیاز سرخشده و گوشت پخته شده مخلوط کرده و کنارمیگذاریم، برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته ومقداری از مواد مخلوط را لابه لای برنجمیریزیم، در آخر مقداری کره یا روغن رابههمراه زعفران آب شده روی برنج اضافهمیکنیم.
منبع : آکا ایران