آخرین خبرها

آموزش تهیه دسر ترافیل گیلاس

آموزش تهیه ترافیل گیلاس ” مواد اولیه و طرز تهیه یک نوع دسر با کمپوت گیلاس بنام ترافیل گیلاس رو براتون در این مطلب از دانشنامه تی تیل قرار داده ایم . شما میتوانید این دسر خوشمزه یعنی ترافیل گیلاس را در مهمانیهای خود استفاده نمایید تا به عنوان یک کدبانوی نمونه شناخته شوید .

trafil gilas - آموزش تهیه دسر ترافیل گیلاس
آموزش تهیه ترافیل گیلاس

مواد لازم ترافل گیلاس:

نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)

آرد ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)

شکر یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)

شیر (سرد) دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)

تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)

وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری

کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)

کمپوت گیلاس (خردشده) به مقدار لازم

رولت به مقدار لازم

روش تهیه ترافل گیلاس :

نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته:

زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.

بدانیم:

انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری

چربی ۳۹ گرم

کربوهیدرات ۶/۱۳۲

پروتئین ۴/۲۳ گرم

منبع : دانشنامه تی تیل

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *