دستور پخت میگو سوخاری –
مواد لازم:
ميگو:500گرم
تخم مرغ: 3عدد
آردسوخاري: به ميزان لازم
بیكينگ پودر يا جوش شيرين:يك قاشق چايخوري
زعفران: كمي
نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه:
میگوها را پاک کرده، پشت آنها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار میگذاریم.
مواد بالا را به غير از آرد سوخاري با هم مخلوط كرده وسپس ميگو رادر آن ريخته وبعد از آن در آرد سوخاري مي غلطانيم دوبار اين عمل را تكرار مي كنيم و سپس در روغن فراوان سرخ مي كنيم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.
منبع:
تی تیل
روش تهیه 2 :
معمولاً وقتی میگو را سرخ میکنیم حجمش کم میشود این روش کمک میکند تا میگوهای درشتتری بر سر سفره داشته باشید.
مواد لازم :
میگو 400 گرم
سیر له شده دو حبه
زعفران و آرد به میزان لازم
ماءالشعیر نصف پیمانه
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور طبخ :
میگوها را پاک کرده، پشت آنها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار میگذاریم.
سیر، زعفران بیکینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم، آرد را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
میگوها را داخل مایه میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.
سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین میکنیم.
منبع: آشپزی ما