مواد لازم:
2 /1 پيمانه كره يا روغن جامد
2 /1 پيمانه پودر قند
100 گرم نان بستني
4 /1 ق چ وانيل
125 گرم آرد (يك پیمانه)
1 پيمانه پودر بادام
150 گرم شكلات تخته اي
2 ق س پودر كاكائو
شير به مقدار لازم.
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد را در قابلمه مناسبي و در حرارت ملایم بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن كمي تغيير كرده و خامي آن گرفته شود. سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و كره يا روغن را به آرد تفت داده شده اضافه كنيد و هم بزنيد.در این مرحله پودر كاكائو را اضافه كرده، به هم زدن ادامه دهيد. سپس از روی حرارت برداشته و كمي صبر كنيد تا خمير خنك شود. بعد پودر قند و پودر بادام را همراه با وانيل خوب مخلوط كنيد.
نكته: اگر خمير سفت شد، كمي شير اضافه كنيد و اگر شل بود كمي پودر بادام بيفزاييد.
2. حالا مواد را با همزن خوب بزنيد تا به صورت كرمي نرم و يكنواخت درآيد. اين مخلوط كرمي را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا كمي سفت شود.در اين فاصله قالب مستطيل شكلی آماده كرده و كف آن را با يك يا چند ورق نان بستني بپوشانيد.
3. سپس مايه داخل ميكادو را از يخچال بيرون آوريد و به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد، يك قسمت آن را روي نان بريزيد و با پشت قاشق در تمام سطح نان پخش كنيد. پس از آن دوباره لايه ديگري از نان را روي مواد قرار دهيد و در آخر با دست روي نان فشار دهيد تا مواد به هم فشرده شود.باقيمانده مايه را به روش قبلي روي نان پخش كرده و دوباره با لايه ديگري از نان پوشش دهيد.در اين مرحله هم با فشار دست لايه هاي نان و مواد را به هم فشرده كنيد.
4. سپس سيني را به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.پس از گذشت اين مدت، سيني را از يخچال خارج كرده و با چاقوي تيغه بلند تيزي شروع به برش دادن كنيد. برش ها را به صورت مربع هاي 3 × 3 سانتيمتر انجام دهيد.شكلات تختهاي را داخل كاسه اي بريزيد و روي كتري درحال جوش قرار دهيد تا آب شود.
5. سپس ظرف آن را از روي كتري برداريد و كناري بگذاريد تا كمي از حرارت افتاده و سرد شود. حالا هركدام از برش هاي ميكادو را تا نيمه در شكلات آب شده فرو ببريد و در ظرف ديگري قرار دهيد تا سرد شود. بعد از اينكه همه ميكادوها را به همين ترتيب نيمه شكلاتي كرديد، آنها را در ظرف بچينيد.
منبع : برترین ها