مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکر سفید
¾ پیمانه
100 گرم / 394 کالری
آب
¼ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
خامه چرب
نصف پیمانه
100 گرم / 259 کالری
میسو (خمیر سویا)
دو قاشق غذاخوری
نامشخص
روش تهیه میسو کارامل :
*. در قابلمه روی حرارت ملایم، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون اینکه آنها را هم بزنید، بگذارید بجوشند. با قلم موی خیس آنها را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. هنگامی که شکر سفت و طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید.هنگامی که کارامل خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. سپس آنها را هم بزنید و با یکدیگر مخلوط کنید. هر زمان که احساس کردید کارامل در حال سفت شدن است، دوباره خامه سرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه مواد مخلوط شدند.
*. آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کارامل آب شود. در این مرحله، میسو را اضافه کنید.پس از خنک شدن، مواد را درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.سس را دوباره به مدت 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی بستنی یا کیک مورد علاقه خود بریزید و سرو کنید.
منبع : آکا ایران