آخرین خبرها

طرز تهیه ی گلابي داغ كاراملي

424165 780 269x300 - طرز تهیه ی گلابي داغ كاراملي

چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يك‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتي‌گراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

یک نظر

  1. عکسهایی را که انتخاب کردید دارای لوگوی سایت برترینها می باشد
    قبلا هم گفته بودم از گذاشتن این عکسها خوداری کنید
    ۱ – لطفا عکس تمامی مطالبی که اینگونه در سایت قرار داده اید عوض کنید و از قرار دادن مجدد انها خوداری نمایید
    ۲ – پاراگراف اول نوشته را تغییر دهید متن کپی محض نباشد لطفا به کیفیت مطالبی که قرار می دهید دقت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *