چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هستههايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چربشده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يكچهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابيها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتيگراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابيهاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.
منبع : برترین ها
عکسهایی را که انتخاب کردید دارای لوگوی سایت برترینها می باشد
قبلا هم گفته بودم از گذاشتن این عکسها خوداری کنید
۱ – لطفا عکس تمامی مطالبی که اینگونه در سایت قرار داده اید عوض کنید و از قرار دادن مجدد انها خوداری نمایید
۲ – پاراگراف اول نوشته را تغییر دهید متن کپی محض نباشد لطفا به کیفیت مطالبی که قرار می دهید دقت کنید