مواد لازم:
پنیر کبابی: 200 گرم
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
روغن: دو پیمانه
نمک، فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه:
تخم مرغها را با چنگال بزنید. آرد سوخاری را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر کبابی را مستطیلی شکل ببرید و ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و نهایتا در آرد سوخاری بغلتانید. پنیرها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را داغ کنید و پنیر ها را در آن سرخ کنید. به محض اینکه پنیرها طلایی شد آنها را خارج کنید.
منبع : برترین ها