خاصیت خیار چنبر “
خیار چنبر یا چمبر یا خیارشنگ میوهای است شبیه خیار که در واقع از گونهٔ muskmelon (با نام علمی C. melo) از خانوادهٔ طالبی است .خیار چنبر از نظر املاح از خیار معمولی غنی تر بوده و تخمه آن مفید تر است . و تنها عیبش این است که کمی دیر عضم بوده و در بعضی ها تولید نفخ و قرقر کردن شکم می کند ویکی از مشخصاتش این است که در اراضی و آب و هوایی که دارای رادیو آکتیو زیاد باشد ُ بهتر به عمل آمده و قدش درازتر می شود و چنانچه دیدید ُ پس از جنگ جهانی دوم و نابود شدن شهر هیرو شیما در اثر بمب اتمی دراراضی دهات آن شهر خیار چنبر هایی به عمل آمد که چندین متر طول داشت .
برای جلو گیری از نفخ خیار چنبر می توانید از نبات داغ ُ عسل ُ عرق نعناع استفاده نمایید.
خیار چنبر دارای ویتامین ٍ – ب – آ – می باشد .
خواص خیار چنبر: حل کننده اورات و اسید اورویک است و نقرس را درمان می کند.
ادار آور است و برای رفع سوزش ادار بسیار مفید است
خون را تصفیه می کند – ملین است – چین و چروک صورت را از بین می برد.