آخرین خبرها

دستور تهیه پودینگ گلاب

دستور تهیه پودینگ گلاب  –  پودینگ گلاب یک دسر ساده و خوشمزه می باشد که برای تهیه ن به مواد اندکی نیاز دارید

گلاب - دستور تهیه پودینگ گلاب

* شیر پرچرب – یک لیتر

* آردبرنج – ۱۰۰گرم

* کره – ۴۰گرم

* شکر – ۵۰گرم

* گلاب – یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

* شیر را در قابلمه ای به جوش بیاورید.

* آردبرنج را با آب مخلوط کنید و زمان جوشیدن شیر، مخلوط را به آن اضافه کنید. کره و شکر را نیز اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه روی حرارت کم بپزد.

* زمانی که مواد غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید با کمی پودر گل محمدی روی پودینگ را تزئین کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *