دستور تهیه پودینگ گلاب – پودینگ گلاب یک دسر ساده و خوشمزه می باشد که برای تهیه ن به مواد اندکی نیاز دارید
* شیر پرچرب – یک لیتر
* آردبرنج – ۱۰۰گرم
* کره – ۴۰گرم
* شکر – ۵۰گرم
* گلاب – یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
* شیر را در قابلمه ای به جوش بیاورید.
* آردبرنج را با آب مخلوط کنید و زمان جوشیدن شیر، مخلوط را به آن اضافه کنید. کره و شکر را نیز اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه روی حرارت کم بپزد.
* زمانی که مواد غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید با کمی پودر گل محمدی روی پودینگ را تزئین کنید.