مواد لازم برای تهیه ماهی با قارچ و اسفناج
فیله ماهی……………………………… 4 تکه
قارچ…………………………………… 175 گرم
اسفناج ……………………………………. 1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده…………………. 1 عدد متوسط
سیر………………………………. 1-2 حبه
پنیر پارمیزان …………………. 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو…………………………………. 1 عدد
کره…………………………………….. 25 گرم
روغن زیتون…………………………… 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تازه کوبیده شده……………. به میزان لازم
خلال دندان ……………………………………..به تعداد
طرز تهیه ماهی با قارچ و اسفناج :
در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید. فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.