آخرین خبرها

دستور پخت ماهی با قارچ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه ماهی با قارچ و اسفناج

فیله ماهی……………………………… 4 تکه

قارچ…………………………………… 175 گرم

اسفناج ……………………………………. 1 کیلو

پیاز نگینی خرد شده…………………. 1 عدد متوسط

سیر………………………………. 1-2 حبه

پنیر پارمیزان  …………………. 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو…………………………………. 1 عدد

کره…………………………………….. 25 گرم

روغن زیتون…………………………… 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل تازه کوبیده شده……………. به میزان لازم

خلال دندان ……………………………………..به تعداد

138709 - دستور پخت ماهی با قارچ و اسفناج
دستور پخت ماهی با قارچ و اسفناج

طرز تهیه ماهی با قارچ و اسفناج :

در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید. فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *