آخرین خبرها

سوپ چغندر

مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر :

سه – چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه .پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید

آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر

یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود

برنج 5 الی 6 قاشق غذا خوری

کره کمی به دلخواه

پیاز درشت یک عدد خرد شود

نمک و فلفل به اندازه کافی

خامه و سبزی برای تزیین

چغندر - سوپ چغندرطرز تهیه سوپ چغندر :

آسمونی : کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد .

مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود .

وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید .

کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود .

سپسآنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید .

این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد .

نکته :

بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *