آخرین خبرها

دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه

دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه ” سوپ اسفناج و خامه که مواد اولیه و دستور طبخشو در این مطلب براتون قرار دادم یک سوپ ساده هستش که می تونید به راحتی تهیه نمایید

sfenaj va khame - دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه
سوپ اسفناج و خامه

مواد لازم برای برای سوپ اسفناج و خامه

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

اسفناج: 500 گرم، ساطوری

پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری

لیمو ترش: یك عدد

خامه: یك پیمانه

شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری

پنیر موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده

نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1 – روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه كرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.

2 – پیاز و اسفناج را با كمك گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه كرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

3 – خامه و لیموترش را اضافه كرده و سوپ را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید تا سرد شود.

4 – خیار، شوید و پنیر را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *