دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه ” سوپ اسفناج و خامه که مواد اولیه و دستور طبخشو در این مطلب براتون قرار دادم یک سوپ ساده هستش که می تونید به راحتی تهیه نمایید
مواد لازم برای برای سوپ اسفناج و خامه
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
اسفناج: 500 گرم، ساطوری
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
لیمو ترش: یك عدد
خامه: یك پیمانه
شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه كرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.
2 – پیاز و اسفناج را با كمك گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه كرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.
3 – خامه و لیموترش را اضافه كرده و سوپ را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید تا سرد شود.
4 – خیار، شوید و پنیر را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید