• آماده سازی: 30 دقیقه
• مدت انتظار: 1 ساعت
• مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه (6 نفر)
• نمك به میزان لازم
• پنیر پیتزا 150گرم
• تخم مرغ تخم مرغ 5عدد
• شیر 2 لیوان
• آرد 50 گرم
• كره 50 گرم
• فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سه نوع سوفله
طرز تهیه
1. در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط می كنیم تا به اصطلاح جمع شود. سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم می زینم تا مواد مخلوط شوند. این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمی داریم.
2. تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا می كنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط می كنیم. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
3. سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید.
4. ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.
منبع : برترین ها