آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوفله فرانسوی

408278 952 300x300 - طرز تهیه ی سوفله فرانسوی

• آماده سازی: 30 دقیقه

• مدت انتظار: 1 ساعت

• مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه (6 نفر)

• نمك به میزان لازم

• پنیر پیتزا 150گرم

• تخم مرغ تخم مرغ 5عدد

• شیر 2 لیوان

• آرد 50 گرم

• كره 50 گرم

• فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سه نوع سوفله

طرز تهیه

1. در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط می كنیم تا به اصطلاح جمع شود. سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم می زینم تا مواد مخلوط شوند. این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمی داریم.

2. تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا می كنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط می كنیم. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.

3. سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با هم‌زن بزنید تا خود را بگیرد، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید.

4. ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *