آخرین خبرها

دستور طبخ آش سیرابی

دستور طبخ آش سیرابی “

مواد لازم:

سیرابی= یکعدد

سیر =2 حبه

پیاز=2عدد

نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان

عدس=یک استکان

ماش =یک استکان

گندم=یک استکان

جو پوست کنده یک استکان

برنج =4/1 استکان

سبزی آش خرد شده=250 گرم

نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم

روغن =به میزان لازم

سیرابی - دستور طبخ آش سیرابی
دستور طبخ آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی :

سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.

پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *