طرز تهیه آب زرشک –
زرشک میوه ای کوهستانی است که دارای ویتامین cفراوان میباشد.این میوه که به میوه طول عمر معروف است در درمان بیماری های عفونی و سرما خوردگی بسیار موثر است. نوعی از زرشک وجود دارد که از آن جوشانده زرشک تهیه میکنند که این جوشانده علاوه بر تصفیه خون و دفع سموم بدن از طریق ادرار دارای خواص صفراوی بوده و کار کبد و کلیه را تسهیل می کند.
1
مقداری زرشک مخصوص آب گیری تهیه نمایید. دقت کنید زرشک آب گیری با زرشک پلویی متفاوت است. هر کیلو زرشک برای تهیه حدود 5 لیتر آب زرشک کافی است.
2
زرشک ها را به خوبی و با حوصله بشویید تا خاک روی آن کاملا پاک شود. این مساله برای اینکه آب زرشک با کیفت مطلوبی داشته باشید بسیار مهم است.
3
به ازای هر کیلو زرشک حدود 5 لیتر آب را در قابلمه بریزید و بجوشانید. بعد آنرا از روی گاز بردارید و زرشک ها را در آن بریزید. سپس آنرا در همان حالت بگذارید تا یک روز بماند.
4
حالا زرشک و آب موجود در ظرف را از صافی ریز رد کنید تا آب زرشک شفاف و خوشمزه به دست آید. می توانید آب زرشک را با توجه به ذائقه خود با افزودن نمک نیز میل کنید.