آخرین خبرها

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی – مواد لازم :
225 گرم
آرد سفید
150 گرم
كره
75 گرم
شكرریز
2 عدد
زرده تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری
دارچین
نصف قاشق چایخوری
هل و جوز هندی
یك قاشق مرباخوری
پوست رنده شده پرتغال

پرتقالی - طرز تهیه بیسکویت پرتقالیطرز تهیه بیسکویت پرتقالی :

كره، شكر و پوست پرتقال را به مدت ده دقیقه به هم می زنیم. بعد زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده، آرد، دارچین، جوزهندی و هل پودر شده را هم اضافه می كنیم تا خمیر تهیه شود. خمیر را یك ساعت در جای خنك نگه می داریم تا جا بیفتد. آن را در كیسه قیفی با ماسوره ساده می ریزیم و خمیر را به شكل بیسكویت دایره ای با كمی فاصله در سینی فر قرار می دهیم. سینی را در وسط پنجره فر با حرارت 200 درجه فارنهایت ( یا 93 درجه سانتیگراد) می گذاریم. مدت 15-12 دقیقه طول می كشد تا بیسكویت ها پخته و كمی طلایی شوند. بعد از پخت ، سینی را مدت 15 دقیقه در فر خاموش شده می گذاریم تا خنك شود.

نكات تغذیه ای :
كره پاستوریزه نه مارگارین دارای ویتامین هایA وDاست و برای رشد اطفال مفید است. بنابراین برای كودكانی كه كره یا تخم مرغ نمی خورند به این صورت می توانید بیسكویت یا كیك تهیه كرده و به عنوان میان وعده همراه با یك لیوان شیربه كودك خود بدهید.

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *