مواد لازم برای 4 نفر
½ لیوان کره
1 لیوان شکر با کیفیت
1 و ¼ لیوان خامۀ پر چرب
4 دانه موز، پوست کنده و طولی نصف شده
دستورالعمل
کره را در یک ماهیتابۀ بزرگ روی شعلۀ متوسط آب کنید. شکر را درون ظرف بریزید و آن را بپزید، آن را هم بزنید تا زمانی که شکر آب شده و به رنگ قهوهای روشن در بیاید. به آرامی خامه را نیز اضافه کنید (این همراه با جلز و ولز است).
بگذارید این ترکیب برای 1 دقیقه بجوشد، سپس شعلۀ آن را پائین بیاورید. قطعات موز را اضافه کنید و تا زمانی که درون آنها گرم بشود، به پختن ادامه دهید. این چیزی حدود 2 دقیقه طول می کشد. این دسر را گرم سرو کنید.
منبع : آلامتو