سالاد مرغ و کرفس
چی لازم دارید:
پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
هویج قالب زده: 200 گرم
کلم بروکلی: 200 گرم
گوجه فرنگی تزئینی: 20عدد
فیله مرغ آبپز و خردشده:
دو و نیم لیوان
پیاز: یک عدد
ساقه کرفس خلالشده: یک لیوان
برنج دانه گرد پخته: یک لیوان
نمک و فلفل: به دلخواه
سس مایونز: چهار قاشق غذاخوری
سرکه سفید: چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون: شش قاشق غذاخوری.
چطوری درست کنید:
1. پودر ژلاتین و آب را در شیرجوش بریزید و شیرجوش را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و به روش بنماری ژلاتین را در آب حل کنید.
2. قالبتان را آب سرد بشویید و حدود یکونیم سانتیمتر از کف آن را با محلول ژلاتین پر کنید و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود.
3. هویجها،کلمها و گوجهفرنگیها را به فاصله مناسب روی ژله بستهشده بچینید و روی آنها را محلول ژلاتین بریزید طوری که فقط در بعضی از قسمتهای قالب مواد از مایع بیرون بماند.
4.دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه هم خودش را بگیرد.
5. گوشت مرغ، برنج پخته شده، كرفس، پياز، نمك، فلفل و سس مايونز را خوب با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
6. با سرکه سفید، روغن زیتون، نمک و فلفل یک سس آماده کنید و آن را به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید.
7. حالا محلول ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را صاف و فشرده کنید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
8. وقتی خواستید سالاد را برگردانید قالب را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.
منبع : برترین ها