طرز تهیه ترشی غوره –
مواد لازم.
غوره پاک شده ۱ کیلو
سرکه سفید ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی غوره
ابتدا غوره را پاک کرده و شستشو دهید و در سبد بریزید تا آب آن کاملا تخلیه گردد.آب را با سرکه مخلوط کرده روی شعله بگذارید تا یکی دو جوش بزند نمک را هم اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید تا سرد شود . بعد از خنک شدن کامل غوره را درون شیشه ریخته و سرکه را که آماده کرده اید روی آن ریخته و درب ظرف را کاملا ببندید و در جای خنک قرار دهید . حدودا بعد از دو هفته کاملا ترشی جا افتاده است
امیدوارم تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.