آخرین خبرها

طرز تهیه پاستای بروکلی، بادام و لیمو

پاستای بروکلی، بادام و لیمو

Broccoli almond lemon farfalle 300x200 - طرز تهیه پاستای بروکلی، بادام و لیمو
اگر عاشق پاستا هستید و به دنبال طعم‌های جدید در دنیای پاستا می باشید، مطمئنا از این پاستا لذت خواهید برد.

مواد لازم برای 4 نفر
1 لیمو
350 گرم پاستای پروانه‌ای
دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گل‌های کوچک
1/3 لیوان (80 میلی‌لیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین
1/3 لیوان (50 گرم) مغز بادام برشته و خرد شده
1 فلفل قرمز بلند تازه، بدون دانه، تقسیم شده به حلقه‌های کوچک
دستورالعمل
قدم اول: پوست لیمو را رنده کنید. (یا اینکه پوست آن را بگیرید و سپس با یک چاقوی کوچک و تیز قسمت‌های سفید آن را بردارید. سپس پوست را به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید) آب لیمو را بگیرید.

قدم دوم: پاستا را در آب نمکداری که در ماهیتابۀ بزرگی می جوشد، طبق دستوراتی که پشت جعبۀ آن نوشته شده بپزید. بروکلی را اضافه کنید و برای یک دقیقۀ دیگر یا تا زمانی که بروکلی سبز روشن و نرم تر شد آن را بپزید. حال آب آنها را گرفته و سپس آنها در ماهیتابه یا یک ظرف بزرگ بریزید.

قدم سوم: روغن زیتون را بروی پاستا بریزید. بادام‌ها، فلفل و پوست لیمو را همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. حال آنها را به طور مساوی در 4 کاسه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *