مواد لازم.
فلفل سبز ریز 1 کیلو
سرکه به مقدار لازم
نمک
طرز تهیه ترشی فلفل سبز
ابتدا فلفل ها را که سالم هستند جدا کنید و اگر برگ دارند جدا کنید لازم نیست دم فلفل را جدا کنید.سپس آنها را بشویید و درون ظرفی ریخته و به مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و روی فلفل ها ریخته و بگذارید چند جوش بزند که هم تلخی و هم زهر فلفل کشیده شود و از تندی آن نیز کاسته می شود.سپس آن را صاف کرده و بگذارید تا سرکه آن کاملا تخلیه شود.فلفل ها را درون ظرف مورد نظر ریخته سرکه را با نمک مخلوط کنید و هم بزنید سپس روی فلفل ها بریزید و درب آن را ببندید تا جا بیفتد.بعد از یکی دو هفته می توانید استفاده کنید.