مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
كنسرو ذرت: 2 قوطی، 800 گرم
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط: یك عدد، نگینیشده
سیر: 2 حبه، رنده شده
فلفل سفید: یك قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمك و فلفل: به میزان لازم
آب مرغ: یكو نیم لیتر
خامه: یكدوم پیمانه
روش تهیه:
1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.
2- سهچهارم ذرت را به قابلمه اضافه كنید و پس از 3 دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی كه سوپ به جوش آمد، شعله را كم كرده و در آن را ببندید. سوپ را 20 دقیقه بپزید.
3- به وسیله گوشتكوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره كنید تا یكدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و در ظرف بكشید.
نکات:
1 – به جای روغن مایع از3 قاشق غذاخوری كره گیاهی استفاده كنید.
2 – به جای پیاز از 5-6 عدد پیازچه درشت استفاده كنید.
3 – برای تزیین از فلفل دلمهای سبز و قرمز نیز میتوانید استفاده كنید.
4 – به جای پودر فلفل از 2 تا 3 عدد فلفل سبز یا قرمز تند ساطوری شده استفاده كنید.
منبع : آلامتو